Duettes

Duettes staan bekend om hun stijlvolle, strakke en klassieke uitstraling. Deze multifunctionele raamdecoratie bestaat uit twee lagen stof die samen een honingraat effect vormen. Dankzij het honingraat effect vouwt het gordijn zich heel netjes op wanneer u het gordijn omhoog of omlaag beweegt. Het hijsen van de duettes kan op de manier die u het prettigst vindt: met een koord-, ketting-, of handgreepbediening. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Dan denken wij uiteraard met u mee. Lees hier alles wat u moet weten over de ruime keuze in duettes bij Claassen Stoffen.

duettes

De veelzijdigheid van duettes

Duettes zijn bij Claassen Stoffen in diverse stoffen te verkrijgen, waardoor u kunt kiezen uit transparante, semi transparante of zelfs verduisterende raamdecoratie. Bij duettes kunt u kiezen welk deel van het raam u bedekt zou willen hebben. Geheel van boven naar beneden, alleen een stuk in het midden tegen de inkijk of enkel het bovenste of onderste deel van het raam? U kunt gemakkelijk zelf bepalen hoeveel lichtinval of privacy u wenst door de dag heen. Doordat er een top down bottom up bediening mogelijk is kunt u namelijk niet alleen de onderkant, maar ook de bovenkant van uw duette eenvoudig bedienen.

Personaliseer uw duettes

Met duettes kunt u alle kanten op. Ga voor een warme, klassieke sfeer met zachte zandkleuren of kies voor een echte eye catcher in uw interieur met vrolijke of hardere kleuren. De duettes van Claassen Stoffen zijn van uitstekende kwaliteit en leveren wij perfect op maat op het gewenste adres. Deze gordijnen blijven enorm lang mooi en creëren een nette uitstraling. Ze zijn geschikt voor diverse interieurs en komen volledig tot hun recht in zowel woonkamers, slaapkamers als keuken dankzij de uiteenlopende keuze in stoffen en mogelijkheden.

Verzekerd zijn van de juiste afmetingen?

Bij duettes komen de juiste afmetingen erg nauw. Deze raamdecoratie dient precies in de raampartij te passen voor het gewenste effect. Wij bieden al onze klanten daarom graag de optie om onze experts de gordijnen te laten inmeten en monteren. Zo bent u verzekerd van de mooiste duettes. Wilt u graag zelf inmeten? Dan informeren we u natuurlijk uitgebreid over de juiste werkwijze.

Maak uw interieur helemaal af

Deze klassieke en stijlvolle raamdecoratie geeft een luxe sfeer aan elk interieur. Kom gerust eens langs in onze winkel in Mierlo om onze eindeloze opties te bekijken en de perfecte duettes te vinden voor bij u in huis. Heeft u op voorhand nog vragen over onze producten, de levering of de montage? Wij vertellen u graag meer. Neem gerust contact op met onze experts zodat we u kunnen voorzien van een professioneel advies. We zien u graag terug in onze winkel!

duettes