Raamdecoratie

Om uw raam helemaal af te maken, kan harde raamdecoratie de finishing touch zijn die het nodig heeft. Bij Claassen Stoffen decoreren we altijd effectief: door onze lamellen, jaloezieën of gordijnen te voorzien van exclusief design, krijgt de kamer meteen een prachtige uitstraling. Alle raamdecoratie is bij ons op maat te bestellen, waardoor er altijd een vorm of stijl is die bij u en uw huis past.
Al onze raamdecoratie is inclusief inmeten en montage indien gewenst!

Jaloezieën

Jaloezieën, ook wel horizontale lamellen genoemd, zijn tegenwoordig erg populair en dat heeft een reden! Ze zijn tijdloos, geschikt voor ieder interieur en de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze jaloezieën zijn ideaal als u van uitzicht houdt: u kunt wel naar buiten kijken, maar anderen niet naar binnen. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke materialen voor een robuuste en authentieke uitstraling. Ze worden bijvoorbeeld gemaakt van aluminium in verschillende kleuren en hout in diverse soorten zoals bamboe en basswood. U kunt daarnaast de kleur van de ladderband en lamel bepalen, zodat deze perfect aansluit binnen uw interieur.

> Bekijk jaloezieën

raamdecoratie claassen stoffen3
jaloezieen op maat
jaloezieen claassen stoffen

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn is een gordijn dat zich bij het hijsen opvouwt. Omdat dit gordijn daardoor uit verschillende kleine stoffen vakjes bestaat, kreukt het bijna niet. In principe zijn alle stoffen die wij aanbieden voor deze gordijnen te gebruiken. Zo krijgt u een vouwgordijn op maat die deels of volledig verduistert. Daarnaast kunnen we deze gordijnen met en zonder baleinen leveren.

> Bekijk vouwgordijnen

vouwgordijnen
vouwgordijnen claassen stoffen
vouwgordijnen op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen bieden erg veel mogelijkheden. Zo zijn deze gordijnen uitstekend geschikt voor ieder vierkant of rechthoekig raam en kunnen ze goed gecombineerd worden met vouwgordijnen voor extra sfeer. De rolgordijnen van Claassen Stoffen worden vervaardigd van de beste stoffen in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit verduisterende of semi-transparante rolgordijnen. Zo is er altijd een keus voor u: of u nou een liefhebber bent van het licht van de opkomende zon of juist van rustgevende duisternis. De rolgordijnen worden naar uw wens op maat geleverd.

> Bekijk rolgordijnen

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn tijdloos, functioneel, traditioneel en toepasbaar op vrijwel elk soort raam. Met lamellen kunt u perfect het lichtinval zelf reguleren, van licht tot donker. U doseert gemakkelijk de richting van het zonlicht en de intensiteit ervan. Door middel van een ketting kunt u eenvoudig de lamellen 180 graden draaien. Bij Claassen Stoffen hebben we een uitgebreid aanbod aan lamellen in diverse kleuren en materialen. Zo kunt u bij ons terecht voor lamellen van stof of PVC. Hierdoor kunt u kiezen voor een sfeervolle of meer industriële look  die past bij uw interieur.

> Bekijk verticale lamellen

Duettes

De duette is een dun gordijn van honingraat stof die u bij ons in licht doorschijnende of verduisterende vorm kunt krijgen. Het gordijn met dubbele stof vouwt zich op wanneer u deze omhoog of omlaag beweegt. Het hijsen kan op de manier die u het prettigst vindt: met een koord-, ketting-, of handgreepbediening, maar net wat u het fijnst vindt. Uiteraard denken we graag met u mee, zodat we u een passend advies kunnen geven.

> Bekijk duettes

Plissé

Plisségordijnen lijken op duettes, maar zijn van een hard materiaal gemaakt. U kunt kiezen voor een compleet verduisterende stof of een gedeeltelijk verduisterende stof. Het is maar net wat uw wensen hierin zijn. Een plisségordiijn is van enkele stof en heeft een robuustere uitstraling dan andere raamdecoratie. Ook voor dit gordijn is het mogelijk om te kiezen uit een hijssysteem met koord, ketting of handgreep.

> Bekijk plissé

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bieden u twee belangrijke elementen voor verhogen van uw woonplezier: privacy en sfeer. Duo rolgordijnen bestaan uit twee delen stof, het ene deel is lichtdoorlatend en de andere is doorzichtig, bestaande uit stoken. Door middel van een koord reguleert u zelf eenvoudig het lichtinval. Zo kunt u ervoor kiezen om de stoken om en om te hangen om zo licht door te laten of juist het duo rolgordijn in de positie te hangen, zodat deze zorgt voor een (gedeeltelijk) verduisterende kamer. De duo gordijnen zijn toepasbaar voor ieder vierkant of rechthoekig raam en verkrijgbaar in zowel semi-transparant als verduisterende stoffen. Bij Claassen Stoffen bieden wij u een uitgebreid assortiment aan kleuren en kwalitatieve stoffen.

> Bekijk duo rolgordijnen

Raamdecoratie van Claassen Stoffen

Bij Claassen Stoffen zijn we gespecialiseerd in alle typen raamdecoratie die u op maat kunt bestellen. Kom snel een kijkje nemen in onze winkel of neem contact op voor een advies op maat.

Winkel

Bij Claassen Stoffen bieden we tal van verschillende mogelijkheden en combinaties van stoffen en kleuren voor uw harde raamdecoratie. Om deze allemaal goed te kunnen bekijken, raden we u aan onze winkel in Mierlo te bezoeken. Daar hebben we een groot deel van onze stoffen en raamdecoratie voor u uithangen in speciaal ingerichte kamers. Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor de raamdecoratie die bij de stijl van uw interieur past.