Vouwgordijnen

Bent u op zoek naar stijlvolle vouwgordijnen? Deze gordijnen vouwen zich naar bovenop bij het trekken van het ketting. Hierdoor kunt u gemakkelijk bepalen hoe veel privacy en lichtinval u wenst, terwijl u tijdloze raamdecoratie heeft hangen. Dit multifunctionele gordijn bestaat uit opgedeelde vakken, waardoor het strak omhoog vouwt en nauwelijks kreukt. In principe zijn bijna al onze gordijnstoffen die wij zowel in onze winkel en webshop verkopen geschikt voor vouwgordijnen. U kunt kiezen uit diverse kleuren en stofdiktes zodat u elke dag kunt genieten van een vouwgordijn op maat die deels of volledig verduistert.

Uw vouwgordijnen op maat

Claassen Stoffen kan deze gordijnen met of zonder baleinen leveren. De vouwgordijnen worden voor u volledig op maat gemaakt, zodat u ze kant en klaar thuisbezorgd krijgt. Wilt u graag dat wij bij u thuis de ruimte komen inmeten om te zorgen dat het eindresultaat gegarandeerd perfect op maat is? Dat is geen probleem! Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om ons de gordijnen te laten monteren. Zo kunt u zorgeloos genieten van de nieuwe aanwinst in uw interieur. Vouwgordijnen zijn tijdloze, nette gordijnen met een klassieke uitstraling. Deze kunt u in elk gewenste kamer hangen voor een zachte en sfeervolle lichtinval. Elke woonkamer, slaapkamer, keuken of thuiskantoor krijgt een warme uitstraling dankzij deze gordijnen. Ze passen perfect bij een klassiek, landelijk of romantisch interieur.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen in diverse kleuren

Onze vouwgordijnen kunt u in diverse kleuren bestellen, zodat deze altijd perfect passen in uw inrichting. Bepaal de sfeer, warmte en lichtinval zelf door de uitgebreide keuze. Twijfelt u over een kleur? Vraag dan gerust gratis een kleurstaaltje aan zodat u thuis rustig kunt kijken, of kom langs in onze winkel in Mierlo. Kies voor verduisterende stoffen voor uw slaapkamer of ga voor transparante inbetween stoffen om nog wat licht door te laten. Vouwgordijnen zorgen ervoor dat u wel nog naar buiten kunt kijken, maar dat u zelf verzekerd bent van privacy doordat voorbijgangers niet meer naar binnen kijken als u de gordijnen naar beneden heeft. Wel zo handig als u in een drukke stad woont of uw huis gevestigd is aan het trottoir.

Vouwgordijnen van de hoogste kwaliteit

Wilt u graag vouwgordijnen kopen? Claassen Stoffen helpt u verder. Door onze eindeloze keuzes in kleuren en stoffen bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat, volledig naar wens. Bestel uw vouwgordijn volledig op maat en wij leveren ze snel aan uw deur. Wilt u meer weten over onze stoffen, de mogelijkheden, de bezorgding of het inmeten van de vouwgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van zowel een persoonlijk als professioneel advies. Zo bent u verzekerd van een echte eye catcher in uw interieur.