Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bieden u twee belangrijke elementen voor het verhogen van uw woonplezier: privacy en sfeer. De naam hebben ze te danken aan de twee delen stof waaruit ze bestaan: het ene deel is licht doorlatend en het andere doorzichtig. De twee stoffen wisselen elkaar in stroken af. Dankzij het koord naast het rolgordijn kunt u eenvoudig de lichtinval zelf reguleren. Kies ervoor om hem zo te hangen dat het gordijn zorgt voor een (gedeeltelijk) verduisterde kamer, of juist dat hij zorgt voor veel lichtinval overdag. Duo gordijnen zijn geschikt voor elk vierkant of rechthoekig raam en kunt u bij ons bestellen in zowel semi-transparant als verduisterende stoffen.

Voor elke kamer

Bij Claassen Stoffen kunt u kiezen uit diverse kleuren gordijnstoffen. Duo rolgordijnen zorgen voor een strakke, maar tegelijkertijd warme, uitstraling. Door de afwisselende stroken vallen ze op in een interieur en is het een echte toevoeging in een sfeervolle kamer. Dankzij de veelzijdigheid van het gordijn kunt u de duo rolgordijnen ophangen in elke kamer. Ga voor een luxe uitstraling in uw woonkamer, keuken, thuiskantoor of bijkeuken met deze gordijnen in uw gewenste kleur.

Duo rolgordijnen

duo rolgordijnen

Kwalitatieve duo rolgordijnen perfect op maat gemaakt

Bij Claassen Stoffen gaan we enkel voor de beste kwaliteit. Daarom bent u bij ons verzekerd van duo rolgordijnen die jarenlang mee gaan en ook écht mooi blijven. Bestelt u raamdecoratie bij ons? Dan heeft u altijd de optie om onze experts bij u thuis de juiste oppervlakte te laten inmeten en de gordijnen na het op maat maken te monteren. Zo weet u zeker dat uw nieuwe gordijnen perfect op maat zijn gemaakt. Meet en monteert u liever zelf? Dan informeren wij u graag uitgebreid over de juiste manier zodat u zeker weet dat u de goede afmetingen aan ons doorgeeft.

Claassen Stoffen zorgt voor al uw raamdecoratie

Bent u benieuwd naar onze uiteenlopende keuzes voor uw nieuwe duo rolgordijnen? Kom dan snel eens langs in onze winkel in Mierlo. Hier staan onze medewerkers elke werkdag voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk en professioneel advies. Laat u verrassen door onze diverse stoffen, kleuren en natuurlijk scherpe prijzen!

Zoekt u de perfecte duo rolgordijnen?

Deze eye catchers zijn een echte aanwinst in uw interieur. Kom langs in onze winkel en bestel uw duo rolgordijnen precies op maat. Heeft u vragen over onze stoffen, de levering, montage of andere raamdecoratie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Claassen Stoffen verzorgt al uw raamdecoratie!