Verticale lamellen

Bent u op zoek naar stijlvolle en praktische raamdecoratie? Verticale lamellen zijn de oplossing als u gemakkelijk de lichtinval en privacy per dagdeel zou willen aanpassen. Verticale lamellen blijven populair voor zowel woningen als bedrijfspanden en hebben een echte tijdloze uitstraling. Lamellen zijn compleet verduisterend waardoor u kunt genieten van een donkere kamer tijdens het uitslapen. Doordat ze in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn kunt u ze helemaal vormgeven naar de uitstraling van uw inrichting. Bent u benieuwd naar de opties?

Voor al uw raamdecoratie

Claassen Stoffen is expert in alle raamdecoratie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u niet alleen perfect op maat gemaakte lamellen bieden, maar voorzien we u ook graag van een professioneel en passend advies. In onze winkel in Mierlo vindt u onze diverse kleuren lamellen die we zowel in de lengte als breedte voor u volledig passend kunnen maken. Lamellen komen uitstekend tot hun recht in woonkamers, slaapkamers, bijkeukens en zelfs kantoorpanden. Onze verticale lamellen zijn scherp geprijsd en gaan jarenlang mee dankzij de hoge kwaliteit. Kies precies hoe u de lichtinval zou willen hebben door eenvoudig aan het koord naast de lamellen te draaien en zorg heel de dag door voor een prettig verlichte kamer.

Verticale lamellen

Verticale lamellen

Claassen Stoffen denkt met u mee

Wij zorgen dat alles naar wens is. Daarom kunt u bij al onze raamdecoratie ervoor kiezen om de experts van Claassen Stoffen de verticale lamellen te laten inmeten en monteren. Zo weet u precies dat wij de juiste afmetingen doorkrijgen en we aan de hand daarvan perfect op maat gemaakte lamellen kunnen leveren. Bestel lamellen eenvoudig in onze winkel, wij zorgen dat ze op het gewenste adres worden afgeleverd.

Verticale lamellen van de hoogste kwaliteit

Bent u op zoek naar een echte tijdloze eye catcher in uw interieur? Kom dan de uiteenlopende opties voor verticale lamellen bekijken in onze winkel. Wij vertellen u graag meer over onze producten, stoffen, de levering en de montage. Heeft u op voorhand nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan elke werkdag voor u klaar voor advies op maat. Claassen Stoffen zorgt voor al uw raamdecoratie!