Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn multifunctionele gordijnen die geschikt zijn voor ieder vierkant of rechthoekig raam. Bij Claassen Stoffen kunt u kiezen uit semi-transparante of verduisterende rolgordijnen zodat u de beste keuze kunt maken voor elke ruimte. Wij zorgen dat er altijd een optimale keuze is voor u. Bent u op zoek naar rolgordijnen van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Combineer rolgordijnen met tijdloze vouwgordijnen voor extra sfeer en om de opties in lichtinval en privacy per dagdeel te vergroten. Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden? We leggen u hier beknopt uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Rolgordijnen perfect op maat

Wij kunnen rolgordijnen leveren in elke maat en kleur zodat u altijd het eindresultaat krijgt waar u op had gehoopt. Bestelt u raamdecoratie bij Claassen Stoffen? Dan kunt u ervoor kiezen om onze experts bij u thuis te laten inmeten, en de rolgordijnen te laten monteren. Zo weet u zeker dat alles naar wens verloopt en kunt u onbezorgd genieten van het eindresultaat. Meet u zelf de beschikbare ruimte? Dan adviseren we u graag over de juiste werkwijze. Wij zijn gespecialiseerd in alle raamdecoratie en zorgen dan ook dat u altijd rolgordijnen van de hoogste kwaliteit in huis krijgt, voor een scherpe prijs.

Rolgordijnen

rolgordijnen

Multifunctionele rolgordijnen

Met rolgordijnen kunt u alle kanten op. Ga voor een klassieke, landelijke, of romantische sfeer met zachte kleuren, voor vrolijke kleuren of patronen voor een kinderkamer of een strak en modern design met uitgesproken tinten of kleuren. Welk interieur u ook in huis wenst, rolgordijnen zijn een echte aanwinst. Een groot voordeel van rolgordijnen is dat ze secuur aansluiten op het raam waar ze voor hangen. Zo bent u, als u gaat voor verduisterende gordijnen in de slaapkamer, verzekerd van het minste lichtinval. Een rolgordijn heeft namelijk geen vouwen in de stof waardoor er nog licht aan de zijkant naar binnen kan komen. Zo kunt u écht uitrusten in uw slaapkamer.

Kom langs voor een persoonlijk advies

Bij Claassen Stoffen kunt u altijd terecht voor een uitgebreid advies voor uw nieuwe rolgordijnen. Weet u niet zeker wat de beste keuze is in uw situatie? We hebben niet alleen uitgebreide kennis over de stoffen en afmetingen, maar hebben ook een oog voor design en detail. Wij nemen de tijd om u te adviseren over welke kleur of stijl het beste in uw interieur past en welke sfeer elke keuze met zich meebrengt. Claassen Stoffen denkt graag actief met u mee!

Claassen Stoffen voor uw nieuwe rolgordijnen

Wilt u graag nieuwe rolgordijnen, voor een scherpe prijs, die jarenlang mooi blijven? Kies dan voor de stoffen van uitstekende kwaliteit van Claassen Stoffen. Heeft u nog vragen over onze producten, de levering of de montage? Dan kunt u ons elke werkdag bereiken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel in Mierlo om onze stoffen te bekijken. We vertellen u graag meer! Maak uw interieur af met de mooiste gordijnstoffen.