Versus®

Bent u bekend met de Versus® gordijnen van Toppoint? Deze strakke, stijlvolle kamerhoge raamdecoratie is een aanwinst voor ieder interieur. De gordijnen zijn zowel transparant als verduisterend! Dit is ideaal: de gordijnen laten licht door én houden het tegen. U kunt hierdoor met dezelfde gordijnen beslissen wat voor lichtinval u in een ruimte wenst, de hele dag door. Ga voor een compleet zonweringsproduct als u wil slapen in een donkere kamer en verander ze naar transparant als het zonnetje binnen mag komen. De gordijnen zijn volledig samen te stellen aan de hand van uw smaak. Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor uw interieur.

Twee-in-één Wave gordijn

Voor deze prachtige gordijnen kunt u elke inbetween stoffen van Toppoint gebruiken. Hierdoor kunnen we u voorzien van een ruime keuze aan kleuren en designs. Deze slimme gordijnen zijn dan ook geschikt voor elk interieur: van modern tot aan klassiek. Dankzij deze gordijnen is het niet meer nodig om transparante gordijnen en overgordijnen samen op te hangen, dit scheelt in de kosten én het ziet er strak uit.

Versus® gordijn

versus gordijn

Kies uw perfecte Versus® gordijn

Bent u net zoals wij verliefd geworden op het Versus® gordijn? Kies dan uw gordijn uit in 3 stappen:

Stap 1: Kies uit een ruime collectie van maar liefst 70 kleuren de geschikte Versus® kamerhoge Toppoint inbetween stof uit;

Stap 2: Bepaal de plooibreedte aan de hand van uw persoonlijke smaak. Het Versus® gordijn komt in grijze of witte lamellen van 89 of 127 millimeter. Deze lamellen maken de opening smaller of breder, waardoor u de plooibreedte aan kunt passen;

Stap 3: Kies de kleur van de gordijnrails. U kunt gaan voor elegant wit, chique zwart of strak grijs.

Stel uw Versus® gordijn persoonlijk samen om te zorgen dat deze naadloos aansluit op uw interieur en wees verzekerd van een echte eye catcher bij u thuis.

Claassen Stoffen maakt uw huis helemaal af

Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Hierbij houden we rekening met uw interieurstyling en uw persoonlijke wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Mierlo voor een professioneel advies. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe gordijnen, precies op maat, bij u worden geleverd. Met gordijnen van Claassen Stoffen maakt u uw interieur helemaal af.