Plissé

Zouden plisségordijnen uw interieur helemaal afmaken? Dan bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres. Plisségordijnen hebben een strakke, nette uitstraling, terwijl ze een ruimte tegelijkertijd sfeervol maken dankzij de zachte lichtinval. Kies uit diverse kleuren om te zorgen dat uw plisségordijnen naadloos in uw inrichting passen. Ook voor dit gordijn is het mogelijk om te kiezen uit een hijssysteem met koord, ketting of handgreep. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw nieuwe gordijn compleet naar wens is. Wilt u meer weten over uw opties?

Geniet jarenlang van uw raamdecoratie

Een plisségordijn lijkt op een duette, maar verschilt hiervan door het gebruik van hard materiaal. Dit geeft de ruimte een moderne en tijdloze uitstraling. Ook is deze raamdecoratie gemaakt van een enkele stof in plaats van het honingraat effect. Dit zorgt ervoor dat de gordijnen bij het inschuiven altijd netjes blijven en niet op ongewenste plekken kunnen kreuken. Plisségordijnen gaan dan ook langdurig mee en passen in diverse kamers. Kies voor een verduisterend plisségordijn voor de slaapkamer of kies voor gedeeltelijk verduisterend voor uw woonkamer, keuken of thuiskantoor.

Plissé

plissé

Plisségordijnen precies op maat

Claassen Stoffen gaat voor u graag een stapje verder. Daarom bieden we bij al onze raamdecoratie de optie aan om onze experts deze te laten inmeten en monteren bij u thuis. Zo weet u zeker dat uw plisségordijnen exact op maat gemaakt zijn. Is dat niet nodig? Dan kunt u aan ons de juiste afmetingen doorgeven en zorgen wij dat u perfect op maat gemaakte plisségordijnen geleverd krijgt. Nog een voordeel van plisségordijnen: dankzij de top down bottom up bediening kunt u niet alleen de onderkant, maar ook de bovenkant gemakkelijk bedienen. Daardoor kunt u kiezen welk deel van het raam het plisségordijn bedekt. Ga op elk moment van de dag voor de meest prettige lichtinval!

Ga voor kwaliteit bij Claassen Stoffen

Kom gerust langs in onze winkel in Mierlo om de diverse keuzes in kleuren te bekijken. Wij staan elke werkdag voor u klaar om u een professioneel en persoonlijk advies te bieden. Wij hebben alles in huis om u te voorzien van de raamdecoratie die perfect aansluit om uw interieur. Claassen Stoffen biedt de beste kwaliteit, voor een scherpe prijs!

Altijd de beste keuze voor u

Gaat u voor een nette, moderne en klassieke uitstraling? Dan zijn plisségordijnen de oplossing voor u. Deze gordijnen schuiven in en uit als een accordeon waardoor ze, in welke stand ze ook staan, er strak uitzien. Kom snel langs in onze winkel om de juiste keuze voor u uit te zoeken of neem gerust contact met ons op voor een uitgebreid advies! We beantwoorden graag al uw vragen.