Gordijnen Amsterdam

Woont u in Amsterdam en zoekt u gordijnen op maat? Zoek niet verder. Claassen Stoffen heeft het ruimste assortiment aan overgordijnen, gobelins, vitrages, inbetweens en verduisterende stoffen. Wat uw persoonlijke smaak ook is, wij kunnen, ondanks dat we gevestigd zijn in Mierlo, iedereen in Amsterdam helpen aan gordijnen op maat.

gordijnen amsterdam

Waarom gordijnen op maat bij Claassen Stoffen?

In Amsterdam is de privacy gering. Zo ervaren veel mensen overlast van geluid en inkijk. Ook zijn oude panden vaak minder goed geïsoleerd en gaat er zodoende, zeker in de wintermaanden, veel kostbare warmte verloren. Gordijnen bieden hiervoor de oplossing. Omdat de gordijnen in onze winkel op maat worden gemaakt, zijn ze voor elke raampartij in Amsterdam mogelijk. In onze webshop hebben we een zeer ruim assortiment waar u verschillende soorten gordijnstoffen in werkelijk alle kleuren kunt vinden. Vertel ons welke stof u wilt en wat de afmetingen zijn, dan zorgen wij ervoor dat de gordijnen op maat worden gemaakt en naar Amsterdam verzonden worden. Twijfelt u over verschillende materialen en kleuren? Vraag dan gerust knipstalen aan, zodat u thuis alles rustig kunt bekijken. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Zo maken wij gordijnen op maat voor iedereen mogelijk, ook in Amsterdam.

Soorten gordijnen op maat

Bij Claassen Stoffen hebben we verschillende gordijnsoorten met elk een eigen functie. Verduisterende gordijnen laten geen licht en warmte door, ideaal voor als u de ruimte donker en koel wilt houden. Wilt u wél lichtinval maar geen inkijk? Dan zijn inbetween gordijnen dé oplossing. Men kan wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen. Zo creëert u voor uzelf meer privacy. Wilt u liever een lichtere stof die het daglicht filtert en zo zorgt voor veel sfeer in de leefruimte? Hiervoor zijn vitrages uitermate geschikt, die tevens de doorkijk verminderen. Uiteraard hebben we ook de normale overgordijnen. Bij Claassen Stoffen kunt u de gordijnstoffen vanaf 1 meter en daaropvolgend per 5 centimeter bestellen. Zo betaalt u nooit te veel voor uw gordijnen en kunnen wij ze geheel op maat bij u in Amsterdam aanbieden. 

gordijnen op maat rotterdam

Uw gordijnen op maat in Amsterdam

Claassen Stoffen heeft het ruimste assortiment aan gordijnstoffen. Bij ons bestelt u gordijnen eenvoudig in de webshop en worden ze geheel op maat naar Amsterdam verstuurd. Het enige wat u moet doen is de gordijnen ophangen. Wilt u meer informatie over welke gordijnen het beste bij uw situatie passen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord en we voorzien u graag van een gedegen persoonlijk advies. Door ons grote assortiment, een goede service en meer dan 30 jaar ervaring kunnen we uw raampartijen in Amsterdam van dé perfecte gordijnen op maat voorzien. Tot snel bij Claassen Stoffen.