Gordijnen Breda

Breda is een schitterende stad met veel mooie, authentieke panden. Zulke panden verdienen dan ook de mooiste gordijnen. Voor gordijnen bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres. Vanuit onze winkel in Mierlo kunnen we iedereen in Breda van de mooiste gordijnen voorzien die volledig aansluiten op de woonwensen en behoeften. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

gordijnen breda

Soorten gordijnen

Bij Claassen Stoffen bekijkt en bestelt u eenvoudig vanuit de webshop. Hier vindt u een ruim assortiment aan overgordijnen, gobelins, vitrages, inbetweens en verduisterende stoffen, allemaal met uiteenlopende designs, kleurstellingen en kwaliteit van de stoffen. Zo zijn de vitrages dun en transparant. Hiermee kunt u de inkijk lichtelijk verminderen. Ze geven een unieke sfeer aan uw Bredase woonkamer omdat ze het zonlicht filteren. Zo komt het sfeervol, maar niet hinderlijk, de huiskamer binnen. Inbetweens zijn iets dikker en zorgen voor meer privacy. Men kan namelijk wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen. Ideaal voor steden als Breda waar de mensen wat dichter op elkaar wonen. Ook hebben we een uitgebreid assortiment verduisterende stoffen, die ideaal zijn om zonlicht tegen te houden en de ruimte in de zomer koel houden. Welke stof u ook kiest, bij Claassen Stoffen realiseren we alle gordijnen geheel op maat.

Gordijnen in Breda op maat gemaakt

Ondanks dat wij in Mierlo gevestigd zijn, kunnen we u in Breda toch altijd van de perfecte gordijnen voorzien die voor u op maat worden gemaakt. Hiervoor hebben we de maten en de gewenste gordijnstof van u nodig. In onze webshop zijn alle stoffen per 5 centimeter te bestellen, met een minimale afname van 1 meter. Zo betaalt u nooit te veel voor de gordijnen en kunnen wij ze altijd in het juiste formaat naar u toesturen. Twijfelt u over meerdere stoffen en/of kleuren? Vraag dan gerust knipstalen aan, zodat u thuis alles nog eens rustig kunt bekijken.

Advies op maat, ook in Breda

Claassen Stoffen heeft meer dan 30 jaar ervaring in de omgeving van Breda. Deze ervaring delen wij dan ook graag met u. Weet u niet precies welke gordijnen het beste bij u passen? Over de functie, kleuren materiaalsoorten en meer adviseren we u graag. Hiervoor kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, maar natuurlijk ook langs komen in onze winkel in Mierlo. Hier staan onze medewerkers voor u klaar en kunt u zich laten inspireren door het grote aanbod aan gordijnen en andere stoffen.

Gordijnen in Breda

Bent u woonachtig in Breda en zoekt u al een tijdje nieuwe gordijnen? Bij Claassen Stoffen bent u aan het juiste adres. Met een ruim assortiment aan gordijnen, tientallen jaren ervaring, een goede service en een gedegen advies op maat kunt u in Breda met een gerust hart uw gordijnen bij ons bekijken en bestellen. Of u nu kijkt in de webshop, langskomt in de winkel of telefonisch contact met ons opneemt, we helpen u graag aan de perfecte gordijnen!