Gordijnen Eindhoven

Bent u op zoek naar gordijnstoffen in omgeving Eindhoven? Dan bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres! Wij hebben in onze winkel en in de online webshop een enorm assortiment aan gordijnstoffen met verschillende designs, kleurstellingen en materialen. Op deze manier kan iedereen de juiste stof vinden die past bij de woon- en slaapkamer. Of u nou kiest voor overgordijnen, vitrages en inbetweens of zon verduisterende gordijnstoffen, het is allemaal aanwezig bij Claassen Stoffen!

gordijnstoffen eindhoven

Hoogwaardige gordijnstoffen in Eindhoven

Woont u in omgeving Eindhoven en bent u op zoek naar betaalbare gordijnstoffen voor het laten maken van gordijnen? Claassen Stoffen biedt de oplossing voor u! Wij hebben prachtige gordijnstoffen in de materialen polyester en nylon. Ook zijn er diverse kleuren waaronder paars, bruin, taupe, beige en nog veel meer. Bij Claassen Stoffen is er genoeg keuze en maakt u uw droomwoning waar.

Vitrages en inbetweens: gordijnstoffen in Eindhoven

Wilt u meer privacy in uw woonkamer, maar wel met genoeg lichtinval? Dan biedt een vitrage de oplossing voor u! Vitrages worden vaak in de woonkamer toegepast. Een vitrage is een gordijn van transparante stof en dunne kwaliteit, zodat u meer privacy heeft. Door de juiste kleurstelling en kwaliteit kan een vitrage een echte eyecatcher zijn die zorgt voor een sfeervolle aankleding. Naast vitrages zijn er ook inbetweens die zorgen voor net wat meer privacy dan een vitrage. Dit komt doordat men wel naar buiten kan kijken, maar niet naar binnen. De stof is daarom ook iets dikker dan een vitrage. Bij Claassen kunt u terecht voor de meest prachtige inbetweens en vitrages voor moderne en klassieke uitstralingen.

Gordijnstoffen op maat in Eindhoven en omgeving

Wij leveren altijd alle gordijnstoffen op maat aan, zodat de afmetingen exact passen en u exact betaalt wat u nodig heeft. Iedere woning heeft andere afmetingen voor gordijnen. De lengte en breedte kunnen snel van elkaar verschillen. Daarom zorgen wij ervoor dat alle gordijnstoffen in Eindhoven en omgeving op maat worden geleverd. In onze webshop bieden wij de mogelijkheid om vanaf 0,5 meter te bestellen en opvolgend per iedere 5 centimeter.

Gordijnstoffen aanschaffen in Eindhoven?

Wilt u graag prachtige gordijnstoffen aanschaffen in omgeving Eindhoven? Claassen Stoffen heeft zowel in de winkel in Mierlo als in de online webshop een enorm assortiment aan gordijnstoffen van diverse materialen, kleuren en designs. Er is voor ieder wat wils! Kom dus snel eens langs om de verschillende stoffen te bekijken, of neem een kijkje in onze webshop!

Bezoek onze winkel in Mierlo

Openingstijden bekijken