Gordijnen Gouda

Zoekt u nieuwe gordijnen voor uw woning in Gouda? Dan bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres. Wij hebben het ruimste assortiment gordijnstoffen. Op onze webshop kunt u alle stoffen en kleuren rustig bekijken en vanaf 1 meter en daaropvolgend per 5 centimeter bestellen. Zo betaalt u nooit te veel, en worden uw nieuwe gordijnen precies op maat in Gouda afgeleverd. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

gordijnen gouda

Waarom Claassen Stoffen als u in Gouda woont?

Ondanks dat onze winkel in Mierlo gevestigd is, leveren wij in Gouda ook uitsluitend maatwerk. Alle stoffen staan met productinformatie erbij vermeld op onze website. Ondanks dat alle informatie die u nodig hebt op onze website staat, helpen we u graag bij het maken van uw keuze. Wij zijn telefonisch elke werkdag bereikbaar zodat we u uitgebreid op afstand kunnen adviseren.

Bent u niet helemaal zeker over de kleur of de stof? Wij sturen u graag knipstalen op zodat u thuis in Gouda de stoffen rustig kunt bekijken. In onze winkel maken we de gordijnen op maat en sturen we ze naar u toe. Het enige wat u nog hoeft te doen is de gordijnen op te hangen.

Ruim assortiment gordijnstoffen

Ons assortiment bestaat uit alle soorten raamdecoratie zodat uw keuze aansluit bij uw woonwens, maar natuurlijk ook bij uw woonsituatie in Gouda. Heeft u regelmatig last van inkijk en wenst u meer privacy? Inbetweens zijn hiervoor perfect. Hiermee kan men wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen.

Wilt u de lichtinval in uw woning verminderen maar wel een goede doorkijk naar buiten houden? Vitrages zijn van een dunne lichte stof gemaakt. Ze filteren het zonlicht zodat het sfeervol maar niet hinderlijk de woonruimte binnenkomt. Ook verminderen ze in lichte mate de inkijk. Voor in de slaapkamer hebben we ook verduisterende stoffen in ons assortiment. Op die manier heeft u nooit last van de lichtinval en houdt u uw ruimte koel. Daarnaast hebben we een ruim assortiment overgordijnen, waarmee u uw leefruimte sfeervol kan inrichten. Er is voor iedere wens een optie!

Koop uw gordijnen in Gouda bij Claassen Stoffen

Wij kunnen het aanschaffen van gordijnen erg makkelijk maken voor u. Ook als u in Gouda woont, bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres. In één oogopslag kunt op onze website zichzelf laten verrassen door ons assortiment en als we u ergens mee kunnen helpen zijn we u maar al te graag van dienst.