Gordijnen Helmond

Zou u graag uw interieur willen verfraaien met mooie nieuwe gordijnen in Helmond? Claassen Stoffen biedt het grootste assortiment stijlvolle gordijnstoffen aan. Wij kunnen iedereen in Helmond voorzien van de mooiste gordijnen die dankzij onze ruime keuze naadloos op elk interieur aansluiten. Bent u benieuwd of we ook de juiste stoffen voor u in huis hebben? Bekijk dan onze prachtige opties op uw gemak vanuit huis.

gordijnen helmond

Perfect op maat gemaakte gordijnen in Helmond

Ondanks dat onze winkel gevestigd is in Mierlo zijn wij voor Helmond hét adres voor al uw gordijn. Onze uitgebreide webshop geeft alle keuzes die wij in huis hebben weer en we zorgen dat alle nodige informatie over de stoffen erbij staat vermeld. Dankzij onze overzichtelijke webshop kunt u alle benodigdheden bij ons onder één dak vinden. Kijk gerust eens tussen alle opties voor inspiratie en geef bij aanschaf eenvoudig aan ons door wat de juiste afmeting van de gordijnen moet zijn. Alle stoffen zijn per 5 centimeter te bestellen, met een minimale afname van 1 meter. Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen in Helmond perfect op maat worden gemaakt en veilig bij u op de mat vallen. Zo betaalt u nooit te veel en komt u niet met overtollig stof te zitten.

Het breedste aanbod gordijnen Helmond

Claassen Stoffen biedt een ruim assortiment gobelins, verduisterende stoffen, inbetweens en vitrages en overgordijnen in Helmond en omstreken aan. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd volledig adviseren aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen. Onze prachtige gordijnen in Helmond en omstreken zijn voorzien van uiteenlopende designs, kleuren en materialen zodat u voor elke kamer in huis bij ons terecht kunt. Kies bijvoorbeeld voor vitrages in de woonkamer, voor een stijlvol en elegant aanzicht. Vitrages verminderen de inkijk vanaf buiten terwijl u nog steeds kunt profiteren van natuurlijk licht. Voor de slaapkamer hebben we een ruim assortiment aan verduisterende stoffen. Deze gordijnen bevorderen uw nachtrust doordat ze het zonlicht blokkeren. Zo blijft uw slaapkamer donker en koel, ook overdag.

Altijd het juiste advies

Vindt u het lastig om gordijnstoffen op het internet te bestellen? Dat begrijpen wij! Toch is het zonde om hierdoor onze prachtige stoffen van hoge kwaliteit mis te lopen. Daardoor sturen wij graag gratis en voor niets knipstalen op naar Helmond van de stoffen die u eerst van dichtbij zou willen bekijken. Zo kunt u altijd de kleuren, het materiaal en de lichtinval thuis rustig bekijken. Daarnaast voorzien wij u graag van een professioneel en persoonlijk advies. Als u met vragen zit kunt u elke werkdag telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast bent u uiteraard ook altijd welkom in onze winkel in Mierlo.

Ga voor de mooiste gordijnen in Helmond

Kies voor een uitstekende service als u gordijnen in Helmond en omgeving aanschaft en ga voor Claassen Stoffen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een professioneel advies. Onze voordelige en stijlvolle gordijnstoffen zijn met de juiste zorg uitgezocht en behandeld zodat u er jaren met plezier naar kunt kijken.

Bezoek onze winkel in Mierlo

Afspraak maken