Gordijnstoffen Helmond

Zou u graag uw interieur willen verfraaien met mooie nieuwe gordijnen? Claassen Stoffen biedt het grootste assortiment stijlvolle gordijnstoffen aan. Wij kunnen iedereen in Helmond voorzien van de mooiste gordijnstoffen die dankzij onze ruime keuze naadloos op elk interieur aansluiten. Bent u benieuwd of we ook de juiste stoffen voor u in huis hebben? Bekijk dan op uw gemak vanuit huis onze prachtige opties.

gordijnstoffen helmond

Perfect op maat

Ondanks dat onze winkel gevestigd is in Mierlo zijn wij voor Helmond hét adres voor al uw gordijnstoffen. Onze uitgebreide webshop geeft alle keuzes die wij in huis hebben weer en we zorgen dat alle nodige informatie over de stoffen erbij staat vermeld. Dankzij onze overzichtelijke webshop kunt u alle benodigdheden nu onder één dak vinden. Kijk gerust eens tussen alle opties voor inspiratie en geef bij aanschaf eenvoudig aan ons door wat de juiste afmeting van de gordijnstoffen moet zijn. Alle stoffen zijn per 5 centimeter te bestellen, met een minimale afname van 1 meter. Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen perfect op maat worden gemaakt en veilig in Helmond aankomen. Zo betaalt u nooit te veel en komt u niet met overtollig stof te zitten.

Het breedste aanbod gordijnstoffen Helmond

Claassen Stoffen biedt een ruim assortiment overgordijnengobelins, verduisterende stoffeninbetweens en vitrages aan. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd volledig adviseren aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen. Onze prachtige gordijnstoffen zijn voorzien van uiteenlopende designs, kleuren en materialen zodat u in Helmond voor elke kamer in huis bij ons terecht kunt. Kies bijvoorbeeld voor vitrages in de woonkamer voor een stijlvol en elegant aanzicht. Vitrages verminderen de inkijk vanaf buiten terwijl u nog steeds kunt profiteren van natuurlijk licht. Voor de slaapkamer hebben we een ruim assortiment aan verduisterende stoffen. Deze gordijnen bevorderen uw nachtrust doordat ze het zonlicht blokkeren. Zo blijft uw slaapkamer donker en koel, ook overdag.

Altijd het juiste advies

Vindt u het lastig om stof op het internet te bestellen? Dat begrijpen wij! Toch is het zonde om hierdoor onze prachtige stoffen van hoge kwaliteit mis te lopen. Daardoor sturen wij graag gratis en voor niets knipstalen op naar Helmond van de stoffen die u eerst van dichtbij zou willen bekijken. Zo kunt u altijd de kleuren, het materiaal en de lichtinval thuis rustig bekijken. Daarnaast voorzien wij u graag van een professioneel en persoonlijk advies. Als u met vragen zit kunt u elke werkdag telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast bent u ook altijd welkom in onze winkel in Mierlo, als u dat prettiger vindt.

Ga voor de mooiste gordijnstoffen in Helmond

Kies voor een uitstekende service als u gordijnstoffen aanschaft en ga voor Claassen Stoffen. Onze voordelige en stijlvolle gordijnstoffen zijn met de juiste zorg uitgezocht en behandeld zodat u er jaren met plezier naar kunt kijken.

Bezoek onze winkel in Mierlo

Afspraak maken