Gordijnen Kortrijk

Wilt u uw woning in Kortrijk graag voorzien van nieuwe gordijnen? Dan hebben wij Claassen Stoffen voor u een geschikte variant met de juiste kleur dankzij ons ruime assortiment. De kwaliteit staat hierbij altijd voorop, zodat u jaren kunt genieten van deze aanvulling op uw interieur. We helpen u graag aan gordijnen die de uitstraling van uw woonruimte in Kortrijk een nieuwe impuls geven.

gordijnen kortrijk

Vitrages, inbetweens en verduisterende gordijnen

Bij Claassen Stoffen hebben we een aantal verschillende soorten gordijnen, die met name op het gebied van lichtinval verschillen. U kunt bij het uitkiezen van nieuwe gordijnstoffen gaan voor een vitrage. Deze geeft meer privacy in huis maar zorgt wel voor veel licht in huis door de transparante stof. Wilt u toch wat meer privacy dan zijn inbetweens een uitstekende optie. Hierbij kunt u wel naar buiten kijken maar kunnen mensen van buiten niet naar binnen kijken. Wilt u vooral de lichtinval beperken, bijvoorbeeld in uw slaapkamer? Dan hebben we ook verduisterende gordijnen die de kamer snel donker maken.

Zeker zijn van uw keuze

Heeft u al een idee welke gordijnen goed zouden staan in uw woonkamer in Kortrijk maar twijfelt u of het past binnen het geheel of kan u niet kiezen tussen twee of meerdere soorten stoffen? Dan helpen wij u graag om zeker te zijn van uw keuze. We sturen u graag wat knipstalen op zodat u in uw eigen omgeving kan kijken of de gordijnstof de juiste is. Neemt dit de twijfels niet weg of heeft u nog vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken voor advies op maat of u kunt onze winkel bezoeken voor een gesprek met onze experts.

Waarom Claassen Stoffen?

Gordijnen zijn er in verschillende maten en ze zijn op talloze plekken te koop. Waarom kiest u dan voor Claassen Stoffen? Naast dat we u graag helpen en alles weten over gordijnen zijn er nog een aantal voordelen waar u van profiteert bij ons familiebedrijf.

  • – Ruim assortiment aan gordijnstoffen met talloze kleuren, stoffen en designs.
  • – Eigen voorraad waardoor we snel kunnen leveren.
  • – Laagste prijs voor de beste kwaliteit dankzij onze rechtstreekse en grote inkoop bij leveranciers.
  • – Al meer dan 30 jaar ervaring in de textielhandel waardoor we u alles kunnen vertellen over geschikte gordijnen en stoffen.
  • – Onze gordijnen worden op maat voor u gemaakt en ingepakt bij u op locatie afgeleverd.
Gordijnen Kortrijk

Dus zoekt u naar nieuwe gordijnen? Dan zijn er meer dan genoeg redenen waarom u dit bij Claassen Stoffen kunt bestellen. Wij bezorgen de gordijnen graag bij u in Kortrijk. Als u graag meer wilt weten over onze stoffen of nog vragen heeft over de beste variant voor uw woning dan kunt u ons uiteraard altijd bereiken. Neem gerust eens contact op of kom langs in onze winkel voor het bekijken van het complete assortiment.