Gordijnen Maastricht

Zoekt u al dagenlang naar mooie en voordelige gordijnstoffen die passen bij uw vloer en muur in omgeving Maastricht? Maar heeft u niets gevonden dat past bij uw wensen en interieur? Kom dan snel langs Claassen stoffen in Mierlo! Als specialist op het gebied van stoffen hebben wij, ook in onze webshop, een groot assortiment aan gordijnstoffen in omgeving Maastricht. U kunt bij ons kiezen uit verschillende materialen, kleuren en designs. Kom gerust eens bij ons langs in onze winkel!

gordijnen maastricht

Prachtige gordijnstoffen in Maastricht

Wilt u een gordijn voor uw woon- of slaapkamer laten maken? En bent u daarvoor op zoek naar de juiste gordijnstoffen die passen bij het interieur, vloer en muur? Claassen Stoffen heeft verschillende materialen gordijnstoffen, waaronder linnen en polyester. Ook zijn er verschillende motieven en kleuren aanwezig. Of u nou gaat voor een donkere kleur of een lichtere kleur, bij Claassen hebben we het allemaal. Voor de liefhebbers die houden van privacy hebben we prachtige vitrages en inbetweens in het assortiment. Onze vitrages zorgen ervoor dat u meer privacy heeft zonder dat het lichtinval hieronder leidt. Vitrages zijn in de meeste gevallen van transparante stof en dunne kwaliteit. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en een echte eyecatcher. Wilt u toch meer privacy hebben? Dan kunt u ook kiezen voor een inbetween van Claassen. Een inbetween zorgt ervoor dat u wel naar buiten kunt kijken, maar dat andere niet naar binnen kunnen kijken. De stof van een inbetween is daarom ook iets dikker dan een vitrage. Maak uw keuze en kies de juiste gordijnstof voor uw woning!

Advies op maat voor gordijnstoffen in Maastricht

Bent u niet zeker of de gekozen gordijnstof past bij uw muren of vloer? Geen probleem! Wij geven u in de winkel, maar ook telefonisch, graag advies over de verschillende materialen, kleuren en designs. Zo kunt u met een gerust hart uw gordijnstoffen uitkiezen en jarenlang genieten van de prachtige sfeer en uitstraling. Ook is het mogelijk om voorbeeldstoffen aan te vragen bij ons, zodat u kunt zien of een bepaalde stof echt is wat u wilt. Wij leveren het voorbeeld gordijnstoffen gratis aan in omgeving Maastricht!

Gordijnstoffen op maat in Maastricht en omgeving

Wij leveren altijd gordijnstoffen op maat aan, zodat de afmetingen exact passen en u niet meer hoeft te betalen dan nodig is. Elk raam heeft tenslotte andere afmetingen. In onze webshop bieden wij de mogelijkheid om vanaf 0,5 meter gordijnstoffen te bestellen en opvolgend per iedere 5 centimeter. Neem snel een kijkje!

Gordijnstoffen aanschaffen in Maastricht?

Wilt u graag mooie gordijnstoffen aanschaffen in omgeving Maastricht? Daar kan Claassen Stoffen u verder mee helpen! Onze experts weten als geen ander welk materiaal en kleurkeuze het beste past bij uw woning. Kom gerust langs onze winkel of neem een kijkje op onze webshop voor meer informatie en sfeerimpressies.

Bezoek onze winkel in Mierlo

Openingstijden bekijken