Gordijnen Nijmegen

Woont u in Nijmegen en bent u op zoek naar meer sfeer in de woonkamer? Heeft u last van inkijk, te veel lichtinval of wilt u juist de warmte lekker binnen houden? De gordijnen van Claassen Stoffen bieden de oplossing. Ondanks dat wij in Mierlo gevestigd zijn, bieden wij ook in Nijmegen de beste gordijnen en een uitstekende service. We vertellen u meer over de mogelijkheden.

gordijnen nijmegen

Waarom bij ons gordijnen kopen als u in Nijmegen woont?

We zijn een stukje van Nijmegen gevestigd, maar dat weerhoudt ons er niet van om u van de mooiste gordijnen op maat te voorzien. We hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van stoffen en wij weten als geen ander om te gaan met uw wensen en behoeften. Wilt u meer sfeer in de leefruimte creëren, zonlicht buitenhouden of juist de leefruimte warmer houden? Met een ruim assortiment overgordijnen, gobelins, vitrages, inbetweens en verduisterende stoffen kunnen we elk raam voorzien van de juiste raambekleding. Bij ons kunt u stoffen kopen vanaf een meter en daaropvolgend per iedere 5 centimeter. Zo koopt u nooit te veel. In onze winkel worden de gordijnen op maat gemaakt en naar u in Nijmegen toegestuurd. U hoeft het alleen nog op te hangen en vervolgens kunt u genieten.

Soorten gordijnen

We vertelden het u al, we hebben een ruim assortiment en kunnen alles bij u op locatie in Nijmegen leveren. Voor iedere wens bieden wij een oplossing. Wenst u meer privacy, maar wilt u geen daglicht verliezen? Ga dan voor transparante vitrages. Ze verminderen inkijk en zijn toch lichtdoorlatend. Inbetween gordijnen zijn iets dikker en geven meer privacy omdat u wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Een nog dikkere stof zijn de verduisterende gordijnen, die vanzelfsprekend daglicht en warmte buiten houden. Ideaal voor in de slaapkamer en woonkamer tijdens de warmere maanden. We hebben natuurlijk ook normale overgordijnen die uw leefruimte in Nijmegen van meer sfeer en warmte voorzien.

Het ruimste assortiment gordijnen en persoonlijk advies in Nijmegen

Alle gordijnstoffen kunt u bij ons eenvoudig online bekijken. Met verschillende stoffen en kleuren zijn de mogelijkheden enorm. We kunnen de gordijnen zowel in de hoogte als de breedte op maat maken. We staan uiteraard altijd klaar voor persoonlijk advies. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar en beantwoorden graag al uw vragen. We denken graag met u mee zodat u de perfecte gordijnen aangeleverd kunt krijgen.

Gordijnen in Nijmegen

Ondanks dat u in Nijmegen woont en wij gevestigd zijn in Mierlo, kunnen we ook u voorzien van de perfecte gordijnen op maat die geheel aansluiten op uw woonwens en behoeften. Bekijk en bestel de gordijnstoffen eenvoudig in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel. Ook telefonisch of via de mail helpen we u graag. Neem dus gerust contact met ons op.