Gordijnen op maat Haarlem

Wilt u uw woning in Haarlem aankleden met nieuwe gordijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Claassen Stoffen heeft het grootste assortiment gordijnstoffen zodat u altijd kunt vinden waar u naar op zoek bent. Bekijk ons assortiment voor al onze keuzes en laat uw nieuwe gordijnen aan uw deur geleverd worden. Al onze gordijnen op maat kunt u vanaf 1 meter en daaropvolgend per 5 centimeter bestellen. Zo betaalt u nooit te veel, en worden uw nieuwe gordijnen precies op maat in Haarlem afgeleverd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

gordijnen op maat haarlem

Waarom Claassen Stoffen als u in Haarlem woont?

Ondanks dat onze winkel in Mierlo gevestigd is, leveren wij in Haarlem ook uitsluitend maatwerk. Alle stoffen, met alle productinformatie, staan op onze website. Op die manier mist u nooit een optie en kunt u inspiratie op doen voor de gordijnen bij u thuis. Ondanks dat alle nodige informatie op de website staat begrijpen wij dat gordijnen op maat aanschaffen een lastige klus kan zijn. Daarom zijn wij dagelijks bereikbaar voor alle vragen en een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon en we zorgen dat u compleet geïnformeerd een keuze kunt maken.

Kunt u het materiaal en de kleur moeilijk inschatten vanaf een foto? Dat snappen wij! Daarom sturen we graag knipstalen naar u op. U kunt dan op uw gemak thuis de opties overwegen. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan maken wij de gordijnen op maat in onze werkplaats en zorgen we dat ze veilig bij u op de stoep komen.

Ruim assortiment gordijnen op maat

Ons assortiment bestaat uit een grote keuze aan gordijnen zodat er voor elke woonwens een breed scala aan opties beschikbaar is. Inbetweens raden wij aan als u last heeft van veel inkijk, bijvoorbeeld in de binnenstad van Haarlem. Met deze gordijnen kunt u wel naar buiten kijken maar wordt de inkijk geminimaliseerd. Vitrages zijn een goede optie als u sfeer in uw huis wilt brengen maar nog wel van een natuurlijk belichtte kamer wilt genieten. Ook vitrages verminderen inkijk van buitenaf en blokkeren het felste zonlicht. Voor in de slaapkamer hebben we veel soorten verduisterende stoffen in ons assortiment, zodat u het licht en de warmte elke tijd van het jaar buiten kunt houden. Daarnaast hebben we een ruime keuze in overgordijnen om uw interieur helemaal af te maken.

Koop uw gordijnen op maat bij Claassen Stoffen

Ook als u in regio Haarlem woont is Claassen Stoffen de beste optie bij het aanschaffen van gordijnen op maat. Bekijk heel ons assortiment in één oogopslag op onze website of kom gerust langs in de winkel in Mierlo. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar!