Op zoek naar gordijnen op maat in omgeving Rotterdam?

Last van te veel inkijk of lichtinval in uw woning in Rotterdam? Claassen Stoffen biedt u de oplossing met gordijnen op maat. Wij zijn met onze vestiging in Mierlo al 30 jaar gespecialiseerd in diverse stoffen, waaronder gordijnstoffen en verduisterende gordijnstoffen. Onze gordijnen zijn in heel veel kleuren en diverse materialen verkrijgbaar. De stoffen zijn te bestellen per 5 centimeter, met een minimale afname van 1 meter. Zo heeft u dus altijd gordijnen op maat die een echte aanvulling zijn voor ieder interieur en woonwens. Bent u benieuwd wat er bij u in Rotterdam mogelijk is?

gordijnstoffen rotterdam

Diverse soorten gordijnen op maat

Gordijnen zijn bij Claassen Stoffen altijd op maat en in diverse materialen verkrijgbaar. U kunt denken aan verschillende designs, kleurstellingen en kwaliteit van de stoffen. Zo hebben we vitrages en inbetweens. Vitrages worden veelal toegepast in de woonkamer. Het is een dunne, transparante stof waarmee u de inkijk kunt verminderen zonder lichtinval te verliezen. Vitrages geven een unieke sfeer aan uw Rotterdamse woonkamer. Inbetween gordijnen zijn hét alternatief voor vitrages, omdat ze net wat meer privacy bieden doordat u wel naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen. Ideaal voor steden als Rotterdam waar de privacy gering is. Ook hebben we een uitgebreid assortiment verduisterende stoffen, die ideaal zijn om zonlicht tegen te houden en de ruimte in de zomer koel houden. Welke stof u ook kiest, bij Claassen Stoffen realiseren we alle gordijnen geheel op maat.

Maakservice bij Claassen Stoffen

U kunt bij ons verschillende stoffen kiezen, zoals bovengenoemd. Ze zijn allemaal in diverse designs, breedtes en kamerhoogtes verkrijgbaar. Bij Claassen Stoffen is het mogelijk om de stoffen per 5 centimeter te bestellen, met een minimale afname van 1 meter. Zo heeft u altijd de juiste afmeting en betaalt u nooit te veel. Hoe groot of hoog uw raam ook is en wat de functie van het gordijn ook mag zijn, wij leveren de gewenste gordijnen op maat af. Twijfelt u tussen een aantal stoffen? Dan sturen we knipstalen naar u in Rotterdam, zodat u thuis alles rustig kunt bekijken. Bestellen is in de webshop heel eenvoudig en de verzending is boven de €100,- zelfs gratis. Laat ons weten welke stof in welke maat u wilt en met onze maakservice zorgen ervoor dat de gordijnen op maat worden gemaakt. We verpakken en versturen het zorgvuldig. U hoeft het thuis alleen nog maar op te hangen.

gordijnen op maat rotterdam

Gordijnen op maat in Rotterdam

Bestel uw gordijnen op maat eenvoudig bij Claassen Stoffen. Ondanks wij in Mierlo gevestigd zijn, leveren wij louter maatwerkproducten af in Rotterdam. Heeft u een gedegen advies nodig en kunnen we u helpen bij het kiezen van de juiste gordijnsoort, kleur en formaat? We beantwoorden telefonischof via mail graag al uw vragen. Ook bent u natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel, waar u zich kunt laten inspireren en verrassen door het zeer uitgebreide assortiment aan stoffen.