Gordijnstoffen Utrecht

Heeft u een (nieuw) gordijn nodig voor uw woon- of slaapkamer in omgeving Utrecht? Dan kunt u voor de meest prachtige en goedkope gordijnstoffen naar Claassen Stoffen in Mierlo komen. Wij hebben in de winkel en in de webshop een groot assortiment aan gordijnstoffen, waaronder inbetweens en vitrages en zon verduisterende stoffen. Er is keuze genoeg bij ons. Denk hierbij aan de verschillende kwaliteiten, zoals linnen, linnen-look, glanzend, velours en grove en fijne geweven gordijnstoffen. Tevens verkopen wij krimpvrije voering voor gordijnen. Bij ons heeft u genoeg keuze.

gordijnstoffen utrecht

Mooie gordijnstoffen in Utrecht en omgeving

Claassen Stoffen heeft de meest mooie, prachtige en kwalitatieve gordijnstoffen in omgeving Utrecht. Wij hebben gordijnstoffen die geschikt zijn voor iedere woonkamer en slaapkamer. Het maken van een keuze ligt bij u. Wilt u liever een verduisterend gordijn voor in uw slaapkamer? Ook dat is mogelijk bij Claassen Stoffen! Wij hebben prachtige verduisterende gordijnstoffen in het assortiment voor de liefhebbers. Daarnaast hebben we vitrages en inbetweens voor de mensen die houden van wat meer privacy. Bij een vitrage heeft u nog lichtinval en kunnen mensen van buitenaf alsnog uw woning zien. Een inbetween daarentegen zorgt ervoor dat u wel naar buiten kunt kijken, maar dat men niet naar binnen kan kijken. Zo geniet u toch van een mooi uitzicht, zonder dat uw privacy daaronder leidt.

Persoonlijk advies voor uw gordijnstof keuze

Heeft u een bepaalde gordijnstof op het oog, maar twijfelt u of deze past bij uw muren of vloer? Dat is geen enkel probleem! U kunt bij ons gratis knipstalen aanvragen, zodat u weet of het materiaal, de kleur en het design exact is zoals u wilt. Uiteraard voorzien wij u vanuit onze winkel en ook telefonisch graag van advies over uw gordijnstofkeuze. Zo heeft u de meest geschikte gordijnstof voor uw woning en kunt u nog jarenlang genieten van de prachtige sfeer en uitstraling van uw woning.

Gordijnen op maat levering in Utrecht en omgeving

Gordijnstoffen van Claassen worden op maat gesneden en geleverd. Zo heeft u de exacte hoeveelheid voor uw gordijnen en hoeft u niet meer te betalen. U kunt bij ons gordijnstoffen aanschaffen vanaf 0,5 meter met opvolgend per iedere 5 centimeter.

Gordijnstoffen bestellen in omgeving Utrecht?

Bent u op zoek naar mooie gordijnstoffen waarmee u gordijnen kunt maken in omgeving Utrecht? Kom dan eens langs in onze winkel in Mierlo. Uiteraard is het ook mogelijk om een kijkje te nemen op onze webshop voor de verschillende mogelijkheden, kleuren en designs.

Bezoek onze winkel in Mierlo

Bekijk openingstijden