Gordijnen Venlo

Bent u op zoek naar gordijnen of twijfelt u al een tijdje over de aanschaf ervan? Claassen Stoffen voorziet uw woning in Venlo van de mooiste gordijnen. Heeft u last van vervelend lichtinval, geluidsoverlast of inkijk? Wilt u de leefruimte van meer uitstraling en sfeer voorzien? De gordijnen van Claassen Stoffen bieden de ideale oplossing. Bent u benieuwd welke mogelijkheden we u in Venlo kunnen bieden?

gordijnen venlo

Maatwerk gordijnen in Venlo

Claassen Stoffen is gevestigd in Mierlo en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring. We beschikken over gordijnen, gobelins, vitrages, inbetweens en verduisterende stoffen. Alle stoffen hebben diverse breedtes en kamerhoogtes. Zo kunnen we ieder raam in Venlo van de juiste raambekleding voorzien. In onze webshop bieden wij de mogelijkheid om vanaf 1 meter te bestellen en opvolgend per iedere 5 centimeter. Hierdoor is het mogelijk om de maat zeer exact te bestellen en betaalt u nooit te veel voor uw gordijnen. De bestelling wordt vanaf €100,- gratis verzonden. Komt u liever langs? Onze winkel is in Mierlo, kom gerust langs.

Soorten gordijnen

Wat uw situatie of woonwens in Venlo ook is, wij bieden de oplossing met diverse soorten gordijnen. Zo hebben we vitrages, die transparant en dun zijn. Ze zorgen voor meer privacy en zijn lichtdoorlatend. Het daglicht wordt gefilterd wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Inbetween gordijnen zijn stijlvol en geven u meer privacy omdat je wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. De stofdikte zit tussen een vitrage en overgordijn in. Verduisterende gordijnen zijn ideaal voor alle ruimtes waar de warmte en het zonlicht buiten moeten blijven. Natuurlijk hebben we ook overgordijnen die u in de avond lekker dicht kunt doen voor meer sfeer en warmte in huis.

Persoonlijk advies in Venlo

Uiteraard staan we altijd voor u klaar voor persoonlijk advies. In een half uur rijdt u van Venlo naar Mierlo, waar we u graag voorzien van een gedegen advies op maat. Heeft u een brandende vraag of kunnen we u ergens mee helpen? U kunt ook gerust contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al u vragen en vertellen u graag alles over de diverse materiaalsoorten, kleuren, afwerkingen en verdere mogelijkheden. 

Gordijnen op maat in Venlo

Claassen Stoffen heeft een zeer ruim assortiment aan gordijnstoffen. Met vele materiaalsoorten en kleuren bieden wij gordijnen die bij elke woonsituatie en woonwens bij u in Venlo passen. Bestel de gewenste gordijnstoffen eenvoudig online of kom gezellig langs in onze winkel. Tot snel bij Claassen Stoffen!