Gordijnen Zwolle

Woont u in Zwolle en snakt u naar meer sfeer in de woonkamer? Heeft u last van inkijk, te veel lichtinval of wilt u de warmte juist lekker binnen houden? De gordijnen van Claassen Stoffen bieden de oplossing voor al uw woonwensen en woonsituatie in Zwolle. Ondanks dat wij in Mierlo gevestigd zijn, bieden wij ook in Zwolle de beste gordijnen en een uitstekende service. We vertellen u meer over de mogelijkheden.

gordijnen zwolle

Waarom bij ons gordijnen kopen als u in Zwolle woont?

We zijn een stukje van Zwolle gevestigd, maar dat weerhoudt ons er niet van om u van de mooiste gordijnen op maat te voorzien. We hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van stoffen en wij weten als geen ander om te gaan met uw wensen en behoeften. Met een ruim assortiment overgordijnen, gobelins, vitrages, inbetweens en verduisterende stoffen kunnen we elke raampartij voorzien van de juiste raambekleding. Bij ons kunt u stoffen kopen vanaf een meter en daaropvolgend per iedere 5 centimeter. Zo bestelt u bij ons altijd de juiste maat. In onze winkel worden de gordijnen op maat gemaakt en naar Zwolle opgestuurd. U hoeft het alleen nog op te hangen en vervolgens kunt u genieten van mooie nieuwe gordijnen.

Soorten gordijnen

Met onze gordijnen bieden wij voor iedere woonwens en woonsituatie in Zwolle een oplossing. Wilt u de inkijk verminderenzonder daglicht te verliezen? Ga dan voor vitrages. Ze verminderen de inkijk en zijn toch lichtdoorlatend. Ze filteren het daglicht zodat het sfeervol en niet hinderlijk de ruimte binnenkomt. Inbetween gordijnen zijn iets dikker en geven meer privacy omdat men wel naar buiten kan kijken, maar niet naar binnen. Dit zorgt voor meer privacy. Een nog dikkere stof zijn de verduisterende gordijnen, die vanzelfsprekend daglicht en warmte buiten houden. Ideaal voor in de slaapkamer en woonkamer tijdens de warmere maanden. We hebben natuurlijk ook normale overgordijnen die uw leefruimte in Zwolle van meer sfeer en warmte voorzien.

Een persoonlijk advies in Zwolle

Alle gordijnstoffen kunt u bij ons eenvoudig online bekijken. Met verschillende stoffen en kleuren zijn de mogelijkheden voor u in Zwolle enorm. We kunnen de gordijnen zowel in de hoogte als de breedte op maat maken. Twijfelt u over bepaalde stoffen en kleuren? Dan sturen we knipstalen naar u toe zodat u thuis alles rustig kunt bekijken. Ook beantwoorden we graag al uw vragen over materiaalkeuze, kleurgebruik en maatvoeringen. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar en we geven graag een gedegen persoonlijk advies. We denken actief met u mee zodat u de perfecte gordijnen aangeleverd kunt krijgen.

Gordijnen in Zwolle bestellen bij Claassen Stoffen

Ondanks dat u in Zwolle woont en wij gevestigd zijn in Mierlo, kunnen we ook u voorzien van de perfecte gordijnen op maat die geheel aansluiten op uw woonwens en behoeften. Bekijk en bestel de gordijnstoffen eenvoudig in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel. Ook telefonisch helpen we u graag, dus neem gerust contact met ons op.