Gordijnstoffen Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en bent u al een tijd op zoek naar op maat gemaakte gordijnen? Zoek dan niet verder! Claassen Stoffen is dan het goede adres. Dankzij onze uitgebreide webshop kunnen wij iedereen in Apeldoorn aan de mooiste gordijnenstoffen helpen. Bent u benieuwd naar wat we voor u zouden kunnen betekenen? Bekijk dan ons assortiment gordijnstoffen!

gordijnstoffen apeldoorn

Hét gordijnenadres in Apeldoorn

Zoals gezegd bieden wij op onze webshop een ruim assortiment gordijnstoffen aan. Deze stoffen kunnen gebruikt worden om overgordijnengobelins, verduisterende gordijneninbetweens en vitrages te maken. Dit doen wij met verschillende designs, kleurstellingen en kwaliteit van stof. Neem als voorbeeld vitrages. Deze gordijnen bestaan uit dunne en transparante stoffen zodat u uw inkijk kunt verminderen maar nog wel profiteert van een sfeervol, maar niet hinderlijk, zonlicht.

Woont u in het centrum van Apeldoorn en komen er veel voetgangers langs uw ramen? Dan is wat meer privacy misschien gewenst. Onze inbetweens zouden dan een goede optie voor u zijn. Hierdoor kunnen voorbijgangers niet naar binnen kijken, maar u wel naar buiten. Daarnaast geven inbetweens een zacht binnenkomend licht voor als de zon misschien soms te fel naar binnen schijnt. Voor op de slaapkamer hebben we een groot assortiment aan verduisterende stoffen. Ideaal om licht en hitte buiten te houden. Voor welke gordijnen of stoffen u ook gaat, Claassen Stoffen maakt alles perfect op maat.

Persoonlijk advies in Apeldoorn

Dat onze winkel in Mierlo is gevestigd mag geen probleem zijn voor onze diensten. Wij zorgen er voor dat uw toekomstige gordijnen op maat worden gemaakt en veilig en snel in Apeldoorn aankomen. Het enige wat u hoeft te doen is een mooie stof en soort gordijn uitkiezen, wij regelen de rest. In onze webshop zijn alle stoffen per 5 centimeter te bestellen, met een minimale afname van 1 meter. Op die manier betaalt u nooit te veel en krijgt u precies de gordijnen van uw dromen. Twijfelt u over een kleur of materiaal? Vraag gerust wat knipstalen aan om ze thuis rustig te bekijken.

Naast het opsturen van knipstalen staan we ook voor u klaar met een persoonlijk advies. Mocht u twijfelen over welke gordijnen u precies nodig heeft, adviseren we u graag over de functie, kleuren en materiaalsoorten. Hiervoor kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, maar natuurlijk kunt u ook langskomen in onze winkel in Mierlo. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Laat u inspireren door onze uitgebreide winkel.

Koop uw gordijnstoffen bij Claassen Stoffen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u verzekeren dat al onze gordijnstoffen van de beste kwaliteit zijn. We staan bekend door onze goede service en passend advies. Hierdoor kunt u vanuit Apeldoorn met een gerust hart gordijnen bij ons bestellen. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust en we helpen u graag verder.