Gordijnstoffen Arnhem

Bent u woonachtig in Arnhem en zoekt u nieuwe op maat gemaakte gordijnen? Dan bent u bij Claassen Stoffen aan het goede adres. Ondanks dat onze winkel gevestigd is in Mierlo, bieden we iedereen in Arnhem het grootste assortiment mooie gordijnenstoffen aan via onze webshop. Bent u ook benieuwd naar onze opties?

gordijnstoffen arnhem

Hét gordijnenadres in Arnhem

Dankzij onze webshop bestelt u makkelijk vanuit Arnhem uw nieuwe gordijnen. Wij bieden een ruim assortiment overgordijnengobelins, verduisterende stoffeninbetweens en vitrages aan, allemaal met uiteenlopende designs, kleurstellingen en kwaliteit van de stoffen. Vitrages bestaan bijvoorbeeld uit dunne en transparante stoffen, zodat u uw inkijk kan verminderen maar nog wel profiteert van een sfeervol, maar niet hinderlijk, zonlicht.

Inbetweens zijn een goede keuze voor u als u op zoek bent naar meer privacy. Met inbetweens kunt u wel naar buiten kijken, zonder dat mensen naar binnen kunnen kijken. Ideaal als u in het drukke centrum van Arnhem woont. Daarnaast hebben we voor in de slaapkamer een uitgebreid assortiment aan verduisterende stoffen. Zodat u het zonlicht kan blokkeren en de ruimte koel kan houden. Op welke stof uw keuze ook valt, bij Claassen Stoffen realiseren we alle gordijnen geheel op maat.

Persoonlijk advies voor de beste keuze

Dat wij in Mierlo zijn gevestigd is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen perfect op maat worden gemaakt en veilig in Arnhem aankomen. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is uw keuze in gordijnstoffen en de juiste maten. In onze webshop zijn alle stoffen per 5 centimeter te bestellen, met een minimale afname van 1 meter. Op die manier betaalt u nooit te veel en krijgt u precies de gordijnen van uw dromen. Mocht u twijfelen over uw keuze in gordijnstoffen, vraag gerust knipstalen aan om het thuis eens rustig te bekijken.

Naast het aanvragen van knipstalen kunt u ons ook elke dag bereiken voor persoonlijk advies. Mocht u twijfelen over welke gordijnen u precies nodig heeft, adviseren we u graag over de functie, kleuren en materiaalsoorten. Hiervoor kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, maar natuurlijk kunt u ook langskomen in onze winkel in Mierlo. Hier staan onze medewerkers voor u klaar en kunt u zich laten inspireren door het grote aanbod aan gordijnen en andere stoffen.

Koop uw gordijnen in Arnhem bij Claassen Stoffen

Met een ruim assortiment aan gordijnen, tientallen jaren ervaring, een goede service en passend advies op maat kunt u in Arnhem met een gerust hart uw gordijnen bij ons bekijken en bestellen. Of u nu kijkt in de webshop, langskomt in de winkel of telefonisch contact met ons opneemt, we helpen u graag aan de perfecte gordijnen!