Gordijnstoffen Roermond

Wilt u uw woning graag aankleden met nieuwe gordijnen? Dan bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres. Wij bieden het ruimste assortiment gordijnstoffen aan zodat we voor iedereen zijn of haar wensen kunnen klaarstaan. Vanuit Roermond kunt u terecht op onze uitgebreide webshop om alle kleuren en stoffen rustig door te kijken. De gordijnstoffen zijn te bestellen vanaf 1 meter en daaropvolgend per 5 centimeter. Zo betaalt u nooit te veel, en worden uw nieuwe gordijnen precies op maat in Roermond afgeleverd. Bent u benieuwd naar de opties? Bekijk dan ons assortiment!

gordijnstoffen roermond

Waarom Claassen Stoffen in regio Roermond?

Ondanks dat onze winkel in Mierlo gevestigd is, leveren wij in Roermond uitstekend maatwerk. Op onze website staan alle stoffen met bijhorend productinformatie vermeld zodat u alle informatie krijgt die u nodig heeft. Mocht het nodig zijn helpen wij u graag verder in uw keuze. Wij zijn telefonisch elke werkdag bereikbaar zodat we u uitgebreid op afstand kunnen adviseren.

Twijfelt u nog over de kleur of het materiaal? Wij sturen u graag knipstalen op zodat u thuis in Roermond de stoffen rustig kunt bekijken. In onze winkel maken we de gordijnen op maat en sturen we ze naar u toe. Het enige wat u nog hoeft te doen is de gordijnen op te hangen.

Ruim assortiment gordijnstoffen

Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan gordijnstoffen zodat het kan aansluiten bij elke woonwens, en natuurlijk bij elke woonsituatie in Roermond. Woont u in het centrum van Roermond en heeft last van inkijk? Overweeg dan een van onze inbetweens. Hiermee kan men wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen. Wilt u de lichtinval in uw woning verminderen maar wel een goede doorkijk naar buiten houden? Vitrages zijn van een dunne lichte stof gemaakt. Ze filteren het zonlicht zodat het sfeervol maar niet hinderlijk de woonruimte binnenkomt. Ook verminderen ze in lichte mate de inkijk.

Wilt u geen straaltje zonlicht binnenlaten in uw slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende stoffen iets voor u. Hiermee houdt u het zonlicht en de warmte buiten. Daarnaast hebben we een ruim assortiment overgordijnen, waarmee u uw leefruimte sfeervol kan inrichten. Dankzij onze ruime keuze zit uw droomgordijn er vast en zeker bij!

Gordijnen in Roermond? Denk aan Claassen Stoffen!

Het aanschaffen van gordijnen op maat is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook als u woonachtig bent in omgeving Roermond is Claassen Stoffen de juiste optie. Kijk rond op onze website en laat u verrassen en inspireren door ons assortiment. Hulp nodig? Schroom niet en neem gerust contact met een van onze experts op voor een passend advies!