Meubelstoffen Amsterdam

Bent u onlangs verhuisd naar Amsterdam en wilt u uw oudere meubels laten opknappen? Overweeg dan eens om voordelige meubelstoffen aan te schaffen voor het stofferen van uw meubels, kussens en stoelen. Zo heeft uw woning in Amsterdam direct een nieuwe, frisse en schone uitstraling. Claassen Stoffen uit Mierlo heeft de meest prachtige, uiteenlopende meubelstoffen voor u klaar staan, die u eenvoudig in de webshop kunt bestellen.

meubelstoffen in amsterdam

Veel keuze in meubelstoffen

Claassen Stoffen is de specialist op het gebied van diverse meubelstoffen, outdoorstoffen, gordijnstoffen en decoratiestoffen. Voor het opknappen van uw woning hebben we prachtige, hoogwaardige meubelstoffen in ons assortiment. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en motieven. Alle combinaties zijn bij ons mogelijk. Uw wensen worden bij ons waargemaakt.

Advies krijgen over meubelstoffen van experts in omgeving Amsterdam?

Vindt u het lastig om de kleur, het motief en het materiaal te kiezen? Dat is geen probleem! Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuzes. U kunt gerust langskomen in onze winkel in Mierlo en uiteraard beantwoorden we ook graag alle vragen telefonisch en per e-mail. Heeft u thuis te maken met kinderen die veel knoeien en op de banken gaan springen? Of heeft u een huisdier die wel eens haren achterlaat op de bank? Dit zijn allemaal punten waar wij rekening mee houden voordat wij u voorzien van een goed en degelijk advies. Heeft u weinig daglicht in uw woning? Dan is het ideaal om te kiezen voor lichtere meubelstoffen, zodat uw woning niet nog donkerder oogt. Dit zijn allemaal kleine details waar wij rekening mee houden. Contacteer ons, zodat we goed met u mee kunnen denken.

Meubelstoffen op maat in Amsterdam

Heeft u slechts twee meter stof nodig voor het laten stofferen van uw kussens? Dat is geen enkel probleem bij Claassen Stoffen!

Wij zorgen ervoor dat alle meubelstoffen op maat worden gesneden en bij u in Amsterdam worden geleverd, zodat u altijd betaalt voor wat u nodig heeft. Bij ons is de minimale afname 0,5 meter en daarna vanaf elk opvolgende 5 centimeter.

Wilt u de stoffen eerst bekijken voordat u een bestelling plaatst? Dan is het mogelijk om knipstalen aan te vragen, die gratis vanuit onze winkel worden opgestuurd . Uiteraard kunt u ook in de winkel alles van dichtbij bekijken.

meubelstoffen amsterdam

Meubelstoffen bestellen in omgeving Amsterdam?

Woont u in de omgeving van Amsterdam en wilt u graag hoogwaardige meubelstoffen bestellen? Voor de beste meubelstoffen bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres! Kom gerust langs onze winkel in Mierlo of bekijk onze webshop voor onze uiteenlopende meubelstoffen! Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!

Bezoek onze winkel in Mierlo

Openingstijden bekijken