Meubelstoffen Antwerpen

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit meubelstoffen voor uw interieur in Antwerpen? Bij Claassen Stoffen begrijpen we als geen ander het belang van kwaliteit voor uw meubels en daar speelt de juiste stof een grote rol in. Daarom leveren we graag meubelstoffen die volledig aansluiten op uw wensen en uw interieur nog jaren lang een frisse uitstraling geven.

Meubelstoffen Antwerpen

Verschillende stoffen

Uw interieur is het visitekaartje van uw woning en daarom is het van belang uw meubels in de juiste stoffering te steken. Dat kan met verschillende materialen, afhankelijk van wat uw wenst. Bij Claassen stoffen kunt u kiezen uit onder meer:

We hebben ook speciale stoffen voor bijzondere omstandigheden:

Onze meubelstoffen zijn te gebruiken voor al uw meubels. Zo kunt u uw banken, stoelen en kussens voorzien van een mooie print of een nieuwe kleur. Hiermee richt u uw woon- of slaapkamer in Antwerpen helemaal in naar eigen stijl.

Op maat geleverd

Afhankelijk van wat u opnieuw wilt laten stofferen kunnen wij precies de juiste hoeveelheid aan meubelstof voor u aanleveren. Onze meubelstoffen worden namelijk op maat gesneden en volledig naar wens geleverd. Zo betaalt u niet voor overbodige stof en krijgt u exact aangeleverd wat u nodig heeft. De meubelstoffen zijn te bestellen vanaf een meter en kunnen vervolgens per vijf centimeter worden uitgebreid. Wilt u graag eerst testen of u de juiste stof in handen hebt? Dan kunt u uiteraard een knipstaal aanvragen om zeker te zijn van uw keuze.

Persoonlijk advies

Twijfelt u over de juiste stof voor uw meubels? Of weet u niet goed wat past binnen uw interieur en wil u graag advies over de mogelijkheden? Dan kunt u uiteraard bij ons langskomen voor persoonlijk advies. We bekijken samen alle materialen en selecteren gewenste kleuren en prints voor uw meubels. Zo komen we samen tot de juiste meubelstoffen die passen bij de rest van uw interieur in Antwerpen. Kom dus gerust eens langs in onze winkel voor een gesprek met onze experts en krijg een beter beeld over de mogelijkheden van ons uitgebreide assortiment aan meubelstoffen.

Meubelstoffen uitkiezen in Antwerpen?

Wilt u de beste meubelstoffen voor uw interieur in Antwerpen uitkiezen? Bekijk dan het brede assortiment aan meubelstoffen van Claassen Stoffen en kies de meubelstoffen die passen binnen uw huidige inrichting. U kunt alle mogelijkheden bekijken in onze winkel of de gewenste stoffen direct bij u laten bezorgen. Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.