Meubelstoffen Dordrecht

Bent u toe aan een verandering in uw interieur en woont u in regio Dordrecht? Claassen Stoffen heeft het grootste assortiment meubelstoffen in huis! Naast meubelstoffen verkopen wij ook outdoorstoffen, decoratiestoffen en gordijnstoffen zodat er voor ieder wat wils is. Uw bank, stoelen, tuinmeubilair of kussens bekleden was nog nooit zo makkelijk. Wij hebben kwalitatieve stoffen in huis voor een lage prijs zodat u uw woning in Dordrecht een boost kunt geven zonder dat u hier te veel voor betaalt.

meubelstoffen dordrecht

In Dordrecht prachtige meubelstoffen bezorgd aan huis

Wat voor soort meubels u ook in de kamer heeft staan, Claassen Stoffen heeft er de juiste materialen voor. Heeft u huisdieren in huis waardoor de stoffen sneller beschadigen of gewassen moeten worden? In dat geval kunnen we u stoffen aanbieden die makkelijk te reinigen zijn. Naast de praktische kennis hebben onze adviseurs ook oog voor design. Samen met u vinden we graag de geschikte stoffen voor elk meubelstuk. Of neem een kijkje in ons assortiment en raak geïnspireerd door onze verschillende keuzes.

Voor iedereen geschikte meubelstoffen

Ondanks dat onze winkel gevestigd is in Mierlo, zijn wij het juiste adres voor meubelstoffen in Dordrecht. Wij springen uit in het leveren van maatwerk. U kunt de meubelstoffen bestellen vanaf een minimale afname van 1 meter, daarna kunt u per 5 cm kiezen. Op die manier heeft u altijd de juiste afmeting en betaalt u nooit te veel. Vanuit onze winkel in Mierlo worden de stoffen op maat gemaakt en zorgen wij dat het pakket veilig bij u op de mat in Gouda terecht komt.

Wij hebben uitgebreide informatie bij elke stof staan zodat u compleet geïnformeerd een keuze kunt maken. Toch snappen wij dat het lastig is om vanaf een foto in te schatten hoe de stof op uw meubel staat. Wij sturen dan ook graag knipstalen op naar Dordrecht zodat u ze thuis rustig kunt bekijken. Ook zijn wij elke werkdag telefonisch op per mail bereikbaar voor elke vraag, opmerking of een passend advies.

Meubelstoffen in Dordrecht

Laat ons ruime assortiment u op weg helpen met het stofferen van uw meubels en accessoires in huis. Bekleed uw bankstel, stoelen, loungeset, kussens, poef of zelfs uw complete interieur in Dordrecht met nieuwe frisse stoffen waar u blij van wordt. Loop eens binnen in onze winkel in Mierlo of raadpleeg ons via de telefoon of mail. We hopen u snel van dienst te kunnen zijn!