Meubelstoffen Nijmegen

Woont u in de omgeving van Nijmegen en zoekt u meubelstoffen? Voor al uw stoffen bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres. Meubelstoffen, gordijnstoffen, outdoorstoffen en nog veel meer is allemaal te vinden in ons assortiment. Geef uw bank een nieuwe uitstraling, bekleed uw kussens op een creatieve manier of stoffeer uw fauteuil zoals u dat altijd al wilde. Wij leveren alle meubelstoffen aan vanaf 1 meter met elk opvolgend 5 centimeter. Zo kunt u uw meubels en accessoires in Nijmegen van een nieuwe frisse look voorzien zonder hier te veel voor te betalen.

meubelstoffen nijmegen

Voor iedereen in Nijmegen geschikte meubelstoffen

Wat uw woonsituatie in Nijmegen ook is, Claassen Stoffen heeft voor iedereen meubelstoffen. Eet u vaak op de bank of beschikt u over huisdieren? In deze gevallen kunnen vlekken en beschadigingen al snel ontstaan. Claassen Stoffen heeft hoogwaardige stoffen in het assortiment die allemaal sterk en gemakkelijk te reinigen zijn. Ideaal voor meubels dus. U kunt bij ons kiezen uit de stoffen velours, outdoor, gobelins, skaileer en waterafstotend. Deze stoffen zijn geschikt voor het stofferen van al uw meubels in uw woning, zoals banken, stoelen en kussens.

Gedegen advies over meubelstoffen

Ondanks u in de omgeving van Nijmegen woont en wij gevestigd zijn in Mierlo, zijn wij bijzonder sterk in maatwerk. In de webshop kunt u per stof zien waar het van gemaakt is en waar u het voor zou kunnen gebruiken. Komt u ergens niet aan uit of heeft u een vraag? Ook telefonisch of via de mail staan we u graag te woord om alle vragen te beantwoorden. Twijfelt u tussen een aantal meubelstoffen? Dan sturen we knipstalen naar Nijmegen, zodat u thuis alles rustig kunt bekijken. De meubelstoffen kunt u bij ons per 5 centimeter bestellen, met een minimale afname van 1 meter. Zo heeft u altijd de juiste afmeting en betaalt u nooit te veel. Vanuit onze winkel in Mierlo worden de stoffen op maat gemaakt en zorgvuldig ingepakt en toegestuurd. Bij bestellingen boven de €100,- is de verzending zelfs gratis.

Meubelstoffen in Nijmegen

Voorzie uw bankstel, stoelen, loungeset, kussens, poef of zelfs uw complete interieur in Nijmegen van een nieuwe uitstraling met de kwaliteit meubelstoffen van Claassen Stoffen. De mogelijkheden zijn met diverse stoffen en de vele kleuren echt eindeloos. Bekijk het hele assortiment online en bestel al uw meubelstoffen tot op de 5 centimeter nauwkeurig. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen we ook u gegarandeerd aan geschikte meubelstoffen. Kom gezellig langs in de winkel of neem contact met ons op als we bij uw bestelling kunnen helpen.