Meubelstoffen Rotterdam

Claassen Stoffen heeft voor iedereen in Rotterdam de allermooiste meubelstoffen. Bent u het uiterlijk van uw meubels helemaal beu en wilt u wel eens iets anders? Wij hebben al jarenlange ervaring in diverse soorten stoffen. Met ons ruime assortiment aan onder meer meubelstoffen, gordijnstoffen en gobelins kunt u uw meubels of zelfs het complete interieur van uw Rotterdamse woning van een nieuwe uitstraling voorzien. Bekijk direct onze meubelstoffen!

meubelstoffen rotterdam

Ruim assortiment voor omgeving Rotterdam

Claassen heeft een groot assortiment aan meubelstoffen met verschillende materialen, waaronder velours, outdoor, gobelins, skaileer en waterafstotende stoffen. Deze stoffen zijn geschikt voor het stofferen van al uw meubels in uw woning, zoals banken, stoelen en kussens. Wij hebben ook outdoorstoffen die geschikt zijn voor het stofferen van buitenmeubels. Uiteraard zijn deze stoffen ook mogelijk voor uw meubels binnen. Bij ons heeft u ook keuze uit diverse kleuren en motieven. Of u nu kiest voor groen, blauw, licht grijs of een roze pastelkleur of juist gaat voor basic kleuren die passen binnen uw interieur en woning, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Claassen!

De exacte afmeting voor uw meubelstoffen

Wij leveren alle stoffen aan vanaf 1 meter met elk opvolgend 5 centimeter. Zo heeft u altijd de exacte afmeting voor uw meubels en hoeft u niet meer te betalen dan nodig is. U kunt de gewenste meubelstoffen eenvoudig in onze webshop bestellen. Vanuit onze winkel in Mierlo worden de stoffen op maat gesneden, zorgvuldig ingepakt en naar Rotterdam verstuurd. Bij bestellingen boven de €100,- is de verzending zelfs gratis. Bekijk dus snel het hele assortiment.

Advies op maat voor al uw meubelstoffen in Rotterdam

We zijn dan wel gevestigd in Mierlo met onze meubelstoffen, dat weerhoudt ons er echter niet van om de regio Rotterdam van een gedegen advies te voorzien. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij weten namelijk als geen ander welke stoffen voor uw meubels geschikt zijn.

Het advies stemmen we dan ook op uw persoonlijke situatie af. Wordt er regelmatig gegeten op de bank of heeft u huisdieren? Dit soort factoren bepaalt mede de meubelstof. We adviseren u hierin graag, zodat u de juiste keuze voor uw meubelstoffen kunt maken.

Als u in de webshop een aantal meubelstoffen hebt gezien, kunnen we vanuit de winkel knipstalen naar uw adres in Rotterdam toesturen. Zo kunt u eenvoudiger uw keuze maken.

Meubelstoffen in Rotterdam

Wilt u uw woning in Rotterdam van een andere uitstraling voorzien met hoogwaardige meubelstoffen? Dan bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres. Bij ons heeft u keuze uit diverse meubelstoffen vanaf € 4,95 per meter! Bekijk het ruime assortiment in de webshop of laat u inspireren in onze winkel in Mierlo. U kunt ook gerust contact met ons opnemen. We vertellen u graag alles over onze meubelstoffen en de verschillende mogelijkheden.