Meubelstoffen Utrecht

Wilt u uw meubels laten stofferen en bent u nog op zoek naar voordelige meubelstoffen in omgeving Utrecht? Claassen Stoffen uit Mierlo is de specialist op het gebied van meubelstoffen, decoratiestoffen, outdourstoffen, gordijnstoffen en nog veel meer. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met verschillende soorten stoffen die eenvoudig online te bestellen zijn. Zo is er voor ieder wat wils en zien uw meubels er weer zo goed als nieuw uit in omgeving Utrecht!

meubelstoffen utrecht

Mega assortiment meubelstoffen voor omgeving Utrecht

Claassen heeft een groot assortiment aan meubelstoffen met verschillende materialen, waaronder velours, outdoor, gobelins, skaileer en waterafstotende stoffen. Deze stoffen zijn geschikt voor het stofferen van al uw meubels in uw woning, zoals banken, stoelen en kussens. Wij hebben ook outdoorstoffen die geschikt zijn voor het stofferen van buitenmeubels. Uiteraard zijn deze stoffen ook mogelijk voor uw meubels binnen. Bij ons heeft u ook keuze uit honderden kleuren en motieven. Of u nu kiest voor groen, blauw, licht grijs of een roze pastelkleur of juist gaat voor basic kleuren die passen binnen uw interieur en woning, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Claassen!

Advies van experts over meubelstoffen in Utrecht

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste meubelstoffen? Onze experts helpen u graag op de weekmarkt in Utrecht. We bekijken eerst alle materialen, kleuren en motieven om vervolgens de meest ideale uit te kiezen voor uw woning. Uiteraard houden we rekening met het interieur van uw woning en uw wensen bij het kiezen van de stof. Of het gaat om klassieke woning of een moderne woning met veel moderne accessoires, wij vinden het beste materiaal dat bij uw woning past. Kom dus gerust langs om de verschillende materialen van dichtbij te bekijken.

Alle meubelstoffen op maat, ook in Utrecht

Heeft u maar 5,55 meter nodig voor het laten stofferen van uw stoelen? Dat is geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat alle meubelstoffen op maat worden gesneden en geleverd. Hierdoor heeft u altijd de juiste afmetingen en betaalt u niet meer dan nodig is. Uiteraard is het mogelijk om vanuit Utrecht in onze webshop uw meubelstoffen te bestellen. U kunt bij ons bestellen vanaf een halve meter en daarna vanaf elke opvolgende 5 centimeter. Uiteraard is het ook mogelijk om knipstalen aan te vragen, zodat u een beter beeld heeft van de stoffen. Kies uw favoriete stof en vraag deze gelijk aan!

Meubelstoffen in Utrecht aanschaffen?

Wilt u graag prachtige, voordelige meubelstoffen aanschaffen voor het stofferen van uw stoelen, kussens of meubels? Dan biedt Claassen Stoffen de oplossing voor u! Kom gerust langs in onze winkel in Mierlo of bezoek de weekmarkt in Utrecht om ons assortiment van dichtbij te bekijken. Doet u liever online uw aankopen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop!

Bezoek onze winkel in Mierlo

Afspraak maken