Meubelstoffen Venlo

Meubelstoffen kopen in Venlo? Dat doet u eenvoudig online bij Claassen Stoffen. Als uit uiterlijk van uw interieur wel een opfrisbeurt kan gebruiken, heeft Claassen Stoffen hoogwaardige en voordelige meubelstoffen, gordijnstoffen, outdoorstoffen en nog veel meer. Met onze meubelstoffen kunt u uw meubels en interieur van een nieuwe uitstraling voorzien en zien ze er weer uit als nieuw. We vertellen u meer over de mogelijkheden in Venlo.

Diverse meubelstoffen voor omgeving Venlo

Meubels zijn een dure kostenpost. Vaak is het meubel zelf in prima staat maar kan de bekleding wel een opknapbeurt gebruiken. Hiervoor zijn onze meubelstoffen uitermate geschikt. Ook als u slechts kleine accessoires als een poef of kussens wilt stofferen bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe klein of groot het object ook is, bij ons bestelt u de juiste afmeting voor uw meubelstof. Wij leveren alle stoffen aan vanaf 1 meter met elk opvolgend 5 centimeter. Zo heeft u altijd de juiste afmeting en betaalt u nooit te veel. Twijfelt u over een aantal stoffen? Dan kunnen we u knipstalen toesturen zodat u uw keuze thuis eenvoudiger kunt maken.

Uitgebreid assortiment meubelstoffen
Claassen Stoffen heeft een enorm uitgebreid assortiment met prachtige meubelstoffen van goede kwaliteit. U kunt bij ons kiezen uit de stoffen velours, outdoor, gobelins, skaileer en waterafstotend. Deze stoffen zijn geschikt voor het stofferen van al uw meubels in uw woning, zoals banken, stoelen en kussens. Uiteraard hebben we diverse soorten kleuren die wij aanbieden, waaronder groen, blauw, licht grijs, antraciet, ecru, rood en nog veel meer. Bij Claassen Stoffen is er genoeg keuze voor iedereen, binnen elk interieur!

 

Advies voor al uw meubelstoffen in Venlo

Wij begrijpen dat het lastig is om de juiste stoffen voor uw meubels te kiezen. Dit is van vele factoren afhankelijk, te denken aan hoe u de meubels gebruikt en de mate van lichtinval in de woning. We voorzien u graag van een gedegen advies op maat. Hiervoor kunt u altijd langskomen in onze winkel in Mierlo. Omdat we begrijpen dat dit niet voor iedereen goed te rijden is, staan we u ook telefonisch graag te woord. We beantwoorden al uw vragen en vertellen u graag alles over onze meubelstoffen. Twijfelt u over een aantal stoffen? Dan sturen we u knipstalen toe zodat u uw keuze eenvoudiger kunt maken.

 

Meubelstoffen in Venlo

Wilt u meubelstoffen aanschaffen en bent u woonachtig in Venlo? Dan bent u bij Claassen Stoffen aan het juiste adres. We bieden hoogwaardige, voordelige meubelstoffen die al vanaf 1 meter per 5 centimeter leverbaar zijn. Kom gezellig langs in onze winkel, bekijk ons ruime assortiment in de webshop of neem contact met ons op. We helpen u graag.