Meubelstoffen Zwolle

Wilt u veel keuze hebben tussen verschillende soorten meubelstoffen in omgeving Zwolle? Dan biedt Claassen Stoffen de oplossing voor u! Onze meubelstoffen zijn ideaal om te gebruiken voor het stofferen van uw meubels. Daarnaast hebben wij een enorm uitgebreid assortiment met verschillende materialen, motieven en kleuren. Zo vindt u altijd waar u op zoek naar bent! Het enige wat u zult ervaren is keuzestress, want onze meubelstoffen zijn allemaal prachtig!

meubelstoffen zwolle

Over onze meubelstoffen voor Zwolle

Claassen Stoffen is opgericht in 1990 door Therrold en Nancy Claassen. De familie Claassen is begonnen op verschillende weekmarkten door heel Nederland, waar wij nog steeds actief zijn. Inmiddels verkopen wij ook textiel vanuit onze winkel in Mierlo en door heel Nederland via de webshop, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Claassen Stoffen is de specialist op het gebied van stoffen, zoals decoratiestoffen, meubelstoffen, gordijnstoffen en outdoorstoffen. Voor het stofferen van uw meubels hebben we prachtige meubelstoffen in verschillende materialen, kleuren en motieven. Iedere woning in Zwolle kan opgefleurd worden door onze hoogwaardige en prachtige meubelstoffen.

Meubelstoffen op maat

Claassen levert in Zwolle uitsluitend meubelstoffen op maat. Wij zorgen er altijd voor dat u genoeg stof heeft voor het laten stofferen van uw woning. Meubelstoffen kunnen bij ons aangeschaft worden vanaf 0,5 meter. Daarna kunt u de maat zelf bepalen met elk opvolgende 5 centimeter. Op deze manier betaalt u de exacte hoeveelheid stof die u nodig heeft.

Persoonlijk advies meubelstoffen in Zwolle

Wilt u graag advies ontvangen van een expert in de stoffenbranche? Dan biedt Claassen Stoffen de oplossing voor u! Onze experts weten als geen ander welk materiaal geschikt is voor uw meubels en welke kleuren beter passen bij uw interieur, accessoires en wensen. Wij zorgen voor een goed en degelijk advies, zodat u nog jarenlang kunt genieten van prachtige meubels met hoogwaardige meubelstoffen van Claassen! Voor advies bent u altijd welkom in onze winkel, maar uiteraard beantwoorden we ook graag al uw vragen telefonisch en per e-mail.

Goede meubelstoffen in omgeving Zwolle?

Bent u op zoek naar goede, mooie en betaalbare meubelstoffen in omgeving Zwolle? Stop dan direct met zoeken, want uw zoektocht eindigt hier! Claassen Stoffen heeft een enorm uitgebreid assortiment met meubelstoffen van diverse kleuren, materialen en motieven. Er is keuze genoeg! Wij helpen u graag een handje bij het kiezen van de juiste meubelstof voor uw woning. Kom gerust langs onze winkel of neem een kijkje op de webshop! Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bezoek onze winkel in Mierlo

Openingstijden bekijken